Werkwijze

Een plezierige en efficiënte samenwerking – zowel intern als extern – vraagt om een aantal basisprincipes. Allereerst een no-nonsense sfeer, waarin afspraak daadwerkelijk afspraak is en stevig aanpakken het uitgangspunt. Daarnaast een open houding en een flexibele opstelling, die het mogelijk maken om adequaat in te spelen op de wens van de opdrachtgever. Verder een dynamische organisatie met goed opgeleide en veelal jonge medewerkers, die nieuwe ontwikkelingen als een uitdaging zien. En tot slot: de gedrevenheid om gewoon goed werk af te leveren. Dat is samen bouwen, dat is Bouwbedrijf Wagemakers.

Duurzaam en inventief

Wij passen duurzaamheidsprincipes structureel toe in onze bedrijfsvoering en dienstverlening. Zij werkt volgens de richtlijnen van de Dutch Green Building Council, binnen deze richtlijnen zijn de uitgangspunten van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en People, Profit, Planet (PPP) geïntegreerd. Hiermee voorziet Bouwbedrijf Wagemakers in de behoefte van de huidige generatie, zonder de toekomstige generatie te benadelen.

Enkele projecten die opvallen door inventiviteit en duurzaamheid zijn:

Het Gemeentehuis in Oss
door diverse maatregelen van energielabel G naar energielabel A* en een GPR score van 8,4

Het Groote Hart in Rosmalen
56 senioren-plus zorgappartementen met paramedische commerciële ruimte (2000m2),  voorzien van koude- warmteopslag ten behoeve van het complete gebouw.