Onderhoud

De afdeling Beheer en Onderhoud van Bouwbedrijf Wagemakers is 24 uur per dag 365 dagen per jaar bereikbaar. Onze opdrachtgevers kunnen in een eigen online omgeving direct en altijd de status van onderhoud inzien en bijvoorbeeld de afhandeling van meldingen volgen. We zetten alles in het werk om onze opdrachtgevers in het geheel te ontzorgen.

Onderhoudsplannen
Medewerkers van de afdeling Beheer en Onderhoud zijn NEN 2767 gecertificeerd,  waardoor  wij in staat zijn zelf inspecties uit te voeren en onderhoudsplannen op te stellen. Daarbij zijn drie soorten onderhoudscontracten namelijk: regulier onderhoud, planmatig onderhoud en prestatiegericht onderhoud.

In samenspraak met onze opdrachtgever inventariseren wij de randvoorwaarden waarbinnen het onderhoudsplan kan worden opgesteld om zo te komen tot een ideale liquiditeitsstroom binnen uw organisatie. Door deze wijze van plannen schrijven kan ook onze bouwkundige expertise maximaal worden ingezet. Indien gewenst worden de E- en W-onderhoudswerkzaamheden geïntegreerd  in het onderhoudsplan. In overleg bepalen we de frequentie waarbinnen dit onderhoudsplan wordt doorgesproken en geactualiseerd. Tevens wordt in de rapportage de calamiteiten en/of extra herstelwerkzaamheden geëvalueerd. De tevredenheid van de opdrachtgever staat daarbij centraal.

Referenties
Gemeente Oss: prestatiegericht onderhoud voor al haar gemeentelijke gebouwen
Tempo Team winkels: planmatig- en regulier onderhoud voor de winkels in Limburg en Noordoost Brabant
Waterschap Aa en Maas: regulier onderhoud
– CED Repair: schade afhandeling
Avéro Achmea, Centraal Beheer, FBTO en Interpolis: schade afhandeling