Maatregelen m.b.t. het Coronavirus

Beste relatie,

Net zoals u merken wij ook de gevolgen van het Coronavirus. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM om verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen en onszelf en onze relaties gezond te houden.

Wat betekent dit voor u?

  • Logischerwijs gaat het werk gewoon door. In principe zijn wij in staat om alles wat u van ons gewend bent voort te zetten in de aankomende periode.
  • De meerderheid van onze kantoormedewerkers werkt vanuit huis, maar iedereen is bereikbaar via telefoon of e-mail.
  • Tot nu toe zijn er nog een aantal medewerkers op kantoor werkzaam, dus wilt u iets afgeven dan is dat geen probleem mits u enige afstand bewaard van onze balie.
  • Fysieke afspraken gaan niet door, tenzij dit voor de voortgang noodzakelijk is. Afspraken worden omgezet naar telefonisch contact of video conference.
  • De bouwplaatsen zijn tot nog toe geopend. De werkzaamheden daar gaan gewoon door. Wel worden er extra maatregelen genomen zoals gefaseerd pauzeren en personen die niet tot de vaste medewerkers van de bouwplaats behoren zoveel mogelijk af te zonderen en geen toegang tot de bouwketen te verschaffen.  Uiteraard zullen wij onderaannemers, ZZP’ers of andere derden op de bouwplaats die verschijnselen van hoesten, koorts, keelpijn of griepverschijnselen vertonen verzoeken om de bouwplaats te verlaten.

Wij hopen, net als u, dat we deze problematiek omtrent het Coronavirus snel achter ons kunnen laten.

Met vriendelijke groet,
Karin en Hans Wagemakers